Rólunk mondták

Mióta megalapult a cégünk, a Morality Kft-vel dolgozunk együtt. Professzionális munkájuknak köszönhetően mindig rendben van a könyvelésünk. Naprakész szakemberek, akikhez bátran fordulhatunk kérdéseinkkel és hálásak vagyunk nekik, amiért igazán jó tanácsokkal látnak el bennünket és segítséget nyújtanak számunkra cégünk ügyeinek intézésében. Óriási terhet vesznek le a vállunkról, amiért köszönettel tartozunk nekik!
Mi a Morality Kft-t bármikor bárkinek nyugodt szívvel ajánljuk, aki megbízható és igényes könyvelő irodát keres!

MadSalads Kft. – Saladbox

Szeretek mindent megérteni de többnyire nincs időm foglalkozni a részletekkel ha könyvelésről van szó. Emiatt fontos, hogy ha van valami konkrét kérdésem akkor fel tudjam tenni de mellette mondhassam azt is, hogy “itt van az összes számla, mondd meg mennyit fizessek és hagyjuk egymást békén”. A Morality mindkét megközelítésben tökéletes partner. Mindig türelmesen végighallgatták a kérdéseimet és ezekre nem csak a hivatalos választ kaptam meg hanem konkrét, gyakorlatias példákkal is tudtak szolgálni.

GoodGrind Kft – Informatikai szolgáltató

Majdnem a kezdetektől a Morality Kft. csapata látja el a könyvelési feladatokat a cégünknél. A többéves együttműködésünk alapján elmondhatjuk, hogy mindig pontos és precíz információval látnak el, időben tájékoztatnak a változásokról, és készségesen segítenek, ha bármilyen kérdésünk van. Folyamatos szakmai fejlődésük pedig garancia arra, hogy cégünk könyvelése jó kezekben van. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek a Morality Kft.-t!

Takács Anita – AD Design Solutions Kft.

Abszolút megbízhatóak, naprakészek és felkészültek, valamint azonnal válaszolnak, ha tanácsra van szükséged. Csak ajánlani tudom őket!

Kóti Balázs, informatikus

Abszolút megbízhatóak, naprakészek és felkészültek, valamint azonnal válaszolnak, ha tanácsra van szükséged. Csak ajánlani tudom őket!

Kóti Balázs, informatikus

Gábor volt az első könyvelő, akit őszintén ajánlottak az ismerettségi körömben, amikor jó szakembert kerestem.
Mindenki másról csak annyit mondtak a saját ügyfeleik, hogy inkább mást keressek, és nekik is szóljak, ha találok egy klassz könyvelőt… Jelentem, megtaláltam!

dr. Deme-Nagy Ágnes – Fittlady üzemeltetője

Még fiatal, csak másfél éves a vállalkozásom, de meggyőződésem, hogy a legjobb kezekben van a könyvelésem. A kezdetektől segítettek tanácsokkal, bármikor elérhettem Őket, ha szükséges volt. A könyvelésük precíz, pontos. Korrekt árakkal dolgoznak. Mindenkinek csak ajánlani tudom a könyvelőirodát.

Üdvözlettel,

Biró István

Kérdések 1-8.: a Morality Könyvelő és Tanácsadó Kft. jellemzője, hogy szolgáltatása…
Válasz:

Együttműködésünk mintegy évtizede alatt mindig korrekt, gyors könyvelői szolgáltatást, pályázati tanácsadást nyújtott számunkra a Morality Könyvelő és Tanácsadó Kft. Köszönjük Morality! Civil szervezetek könyvelésében pedig verhetetlenek a piacon!

Dr. Mező Ferenc
elnök
Kocka Kör Tehetséggondozó Kulturális Egyesület

A Morality Könyvelő és Tanácsadó kft. gyorsan, jól és jó áron dolgozik – s náluk nem csak kettőt választhat a megjelölt opciók közül az ügyfél, hanem valóban mindhárom jellemzőt megkapja! Nagyszerű csapat! Éljen!

Dr. Mező Ferenc egyéni vállalkozó

Sportegyesületünk már három éve áll kapcsolatban a MORALITY Könyvelő és Tanácsadó Kft-vel. Az iroda vezetői és munkatársai kedvesek és segítőkészek, mindig a rendelkezésünkre állnak, amikor segítségre vagy tanácsra van szükségünk. Az egyesület könyvelését és egyéb adóügyeinek rendezését magasfokú szakmaisággal végzik. Nagyon örülök, hogy az egyesület elnökeként három évvel ezelőtt több lehetséges könyvelő iroda közül a ŐKET-t választottam.

VÉDD MAGAD! Önvédelmi Sportegyesület

A legjobb könyvelő iroda! Több rossz tapasztalat után náluk végre azt éreztem, hogy jó helyen vagyok. Tökéletes, pontos a munkavégzésük. Lenyűgőző tudással és szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Örülök hogy rájuk találtam!

Tóth László vagyok, és főállás mellett vállalkozok. Fejlesztőként fontos nekem, hogy minden adóügyi kérdésben naprakészen tudnak nekem segíteni Gábor és Zsuzsi. Email-ben, online mindig elérhetőek, ami azért is fontos, mert már nem élek Debrecenben. Soha nem okozott nekik gondot, ha külföldi számlákkal kellett dolgozniuk a számomra. Mindig gyorsan, precízen szakszerűen segítettek minden kérdésemben. Ha véletlenül elfelejtem időre elküldeni nekik a számláim, nem restek és figyelmeztetnek, nehogy problémám legyen belőle 😀
Mindenkinek ajánlom a Morality Kft-t, ha egy fiatalos, pontos, megbízható irodával szeretne dolgozni.

Tóth László